Jenkei Dániel, 2022.08.27. | Klub

Mindenki Devája, a Vasas egykori titkárságvezetője és aranygyűrűse 67 évet élt. Klubunk saját halottjának tekinti.

Négy évtizeden át dolgozott a Vasasnál, a Vasasért Krámer Gáborné, vagy ahogyan mindenki szólította, Deva.

Mindenkit ismert, aki fontos volt a klubnál és őt is mindenki ismerte, akinek segítségre, vagy akár csak egy biztató szóra volt szüksége. 

Krámer Gáborné 1973 februárjában került klubunkhoz, Várfi Ferenc elnöksége alatt, és akkor valószínűleg még ő sem gondolta volna, hogy milyen hosszúra nyílik számára a piros-kék fejezet.

Összesen kilenc klubelnökkel dolgozott együtt, különböző adminisztratív területeken, a legtöbben pedig a Fáy utcai titkársági asztalnál ismerkedhettek meg vele. 

Sokakkal együtt ő is az egyik motorja volt a legendás angyalföldi klubéletnek, amelyről a "régiek" a mai napig ódákat zengenek. 

Krámer Gáborné negyvenévnyi szorgalmas és lelkiismeretes vasasos munkaviszony után vonult nyugdíjba, de azóta is folyamatosan követte a Vasas életét. Tartotta a kapcsolatot a korábbi kollégákkal, sportolókkal és Markovits László klubelnökkel, emellett pedig családilag is erősen kötődött a Vasashoz, hiszen Devecsai János birkózóedző a nagybátyja volt, a fia, Gábor pedig a mai napig klubunknál dolgozik.

Fájó és nagyon váratlan hír érkezett szombat reggel: Deva 67 éves korában elment... 

A Vasas család azonban soha nem fogja őt elfelejteni.

Krámer Gábornét a Vasas Sport Club saját halottjának tekinti. Nyugodjon békében!

 

Krámer Gábornétól, a Vasas SC korábbi hűséges munkatársától a Fiumei úti sírkert szóróparcellájában veszünk végső búcsút 2022. szeptember 29-én, 10 óra 30 perctől. A család kérése, hogy mindenki egy szál virággal érkezzen. A búcsúztatót követő napokban pedig az Illovszky-stadion sétányán található emlékhelyen is lesz lehetőség megemlékezni az elhunytról.

Hirdetések