B.V., 2022.08.21. | Kézilabda

Az előző szezon végeztével nemcsak kézilabdacsapatunk keretében, hanem a szakmai stábban is volt mozgás: Puskás Viktor edzőként, Battyányi Attila pedig masszőrként segíti a lányok munkáját a jövőben.

Az elmúlt hetekben új játékosainkról közöltünk portrékat, bemutatkozott Bánhidi Barbara, Dombi Katalin, Domokos Dalma, Györfi Dóra, Kobela Tamara és Lengyel Eszter is. Ezért most új szakembereinken a sor, íme, Puskás Viktor edző és Battyányi Attila masszőr első vasasos interjúja.

 

 

Puskás Viktor: „Tizenhat éves korom óta kézilabdaedzőként dolgozom, ez lesz a tizenhetedik szezonom, nagy részét a PLER utánpótlásában töltöttem, ott végigmentem a ranglétrán, utoljára az U16-os csapattal foglalkoztam. Penszki Gergelynek köszönhetően vagyok itt, ő kért fel a segítőjeként, én pedig természetesen örömmel és szeretettel érkeztem ide a Vasashoz.”

 

 

Battyányi Attila: „Korábban tíz évet kézilabdáztam, játszottam Székesfehérváron és a Nemzeti Kézilabda Akadémián, de a pályafutásom nem úgy alakult, ahogyan terveztem, és masszőrpályára sodort az élet. A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémián voltam először ebben a szerepkörben, és úgy alakult, hogy a nyártól a Vasasnál dolgozom. Remélem, hogy a szakmai tudásommal és szorgalmammal egész évben jól fogom tudni segíteni a csapatot.”


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 

Női kézilabdacsapatunk szakmai stábja a 2022/23-as idényre: Penszki Gergely (vezetőedző), Puskás Viktor (edző), Bakos István (kapusedző), Varga Dénes (erőnléti edző, masszőr), Battyányi Attila (masszőr), Páll Tibor (mérkőzéselemző), Venczkó Ferenc (technikai vezető)

Hirdetések