B.V., 2022.08.17. | Kézilabda

Sorozatunkban női kézilabdacsapatunk következő idényre érkező játékosait mutatjuk be: hatodikként a beálló Bánhidi Barbarát.

Az első ízben tizenhat csapatos NB I/B-re készülő női kézilabdacsapatunk hat új játékossal erősödött a nyári időszakban. A hat érkező egyike, Bánhidi Barbara, akire beállóként számíthat a szakmai stáb a következő évadban.

Barbara miután éveket töltött el a balatonboglári Nemzeti Kézilabda Akadémián, az elmúlt idényt a szintén NB I/B-ben szereplő Kozármisleny csapatában töltötte, amelyben huszonkilenc mérkőzésen tizenkilenc gólt szerzett. Emellett korábban tagja volt a korosztályos válogatottaknak is, junior és ifjúsági Eb-aranyérmes játékosról van szó.

 

 

Az első Vasas-játékosként adott interjújában így fogalmazott:

„Nagyon nehéz volt a tavalyi évem, éppen ezért óriási lehetőséget jelentett nekem, hogy a Vasas megkeresett. Tisztában vagyok vele, hova jövök és milyen célok várnak engem, ez pedig adott egy olyan motivációt, hogy nem is volt kérdés, hogy ide igazoljak-e. Természetesen én is azt szeretném, mint mindenki, vagyis, hogy jövőre az NB I-ben szerepeljünk.”


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 


Hirdetések