Jenkei Dániel, 2022.04.08. | Vízilabda

Homonnai Dániel hibátlan csapata jó eséllyel meg fogja nyerni a középszakaszt, az ifik is jól teljesítenek, gyermekcsapatunk pedig közel állt a győzelemhez a Szeged ellen. Összefoglaljuk, hogy mi történt az elmúlt két hétben a kiemelt korosztályos bajnokságokban.

Országos Ifjúsági Bajnokság, középszakasz 4. és 5. forduló

OSC-Vasas SC 9-8
Gólszerzőink: Sipos B. (2), Ragács B. (2), Hajdú B. (2), Hertzka D., Herczeg G.

Vasas SC-Szeged 11-10
Gólszerzőink: Sipos B. (3), Hajdú B. (3), Herczeg G. (2), Gálóczi P., Hertzka D., Ragács B.


Bóbis Máté vezetőedző értékelése: - Az OSC elleni meccsel nem voltam elégedett, főleg támadásban voltunk fegyelmezetlenek, és ismét bebizonyosodott, hogy ha az ifijátékosaink nem nyújtanak megfelelőt, akkor nincs esélyünk a győzelemre. A Szeged ellen már sokkal jobb volt, viszontláttam olyan dolgokat a vízben, amiket gyakoroltunk, és az is öröm, hogy egy szoros meccset sikerült a végén megnyernünk.


Országos Serdülő Bajnokság, középszakasz 4. és 5. forduló

OSC-Vasas SC 7-8

Gólszerzőink: Kedves B. (2), Prágay M. (2), Orsós R., Básity M., Ragács B.

Vasas SC-Szeged 8-7
Gólszerzőink: Kedves B. (3), Peőcz Á. (2), Básity M. (2), Tasi D.

Homonnai Dániel, vezetőedző: - Mindkét meccsen ugyanaz a végeredmény született, de egészen máshogy nézett ki ez a két egygólos győzelem.  Az OSC-t talán kicsit könnyelműen vettük, és emiatt vált szorossá, a Szeged ellen viszont nagyon felszívtuk magunkat, és fegyelmezett védekezéssel, jó kapusteljesítménnyel sikerült négy-öt góllal elhúznunk, így tulajdonképpen hamar eldöntöttük a meccset. Jó eséllyel ezzel meg fogjuk szerezni a középszakaszban az első helyet, de szeretném, ha a koncentrált játékunk megmaradna a következő hetekben is.


Országos Gyermek Bajnokság, középszakasz 4. és 5. forduló

OSC-Vasas SC 15-5
Gólszerzőink: Pozvai F. (4), Nagy L.

Vasas SC-Szeged 12-13
Gólszerzőink: Gólszerzőink: Pozvai F. (6), Nagy L. (3), Csányi G. (2), Haupert K.


Kovács Róbert vezetőedző: - Az OSC egy nagyon jó csapat, a mi részünkről pedig kicsit kevesebb hitet éreztem a kelleténél, így az egy sima meccs lett. A Szeged ellen viszont nagyon jól játszottunk, elhittük, hogy összejöhet a pont vagy a pontok megszerzése. Sajnos volt egy rövidzárlatunk a harmadik negyed végén, negyedik negyed elején, és onnan már nem sikerült visszakapaszkodni, de sok minden visszaköszönt a vízben, amit gyakoroltunk. Reméljük, a rájátszásra majd még előrébb tudunk lépni.


Hirdetések