Jenkei Dániel, 2022.04.02. | Vízilabda

Vasárnap 19 órától FTC-A-Híd VasasPlaket bajnoki elődöntő a Komjádiban.

Hét elején már részletesen fejtegettük a vízilabda OB I rájátszásának lebonyolítását, az A-Híd VasasPlaket 4-1-es hátrányból várja az FTC elleni vasárnapi elődöntőt, és ahhoz, hogy vívhassunk egy mindent eldöntő második felvonást is, nyernünk kell az első találkozón.

A zöld-fehérek egy Novi Belgrád elleni bravúros BL-sikerrel hangolódtak a találkozóra, a mieink pedig a BVSC-vel és a Honvéddal is gyakoroltak a hét folyamán.

- Volt időnk nyugodtan felkészülni a vasárnapi mérkőzésre, jó hangulatban, jó munkát tudtunk elvégezni az elmúlt időszakban. Nem mi vagyunk az esélyesek, de meg kell próbálni, a csapat és a játékosok önbecsülése szempontjából is nagyon fontos lenne, hogy megmutassuk, egy ilyen szintű csapathoz is fel tudunk nőni egy sorsdöntő meccsen. A legutóbbi alkalommal ez nem sikerült, azon leszünk, hogy most más arcunkat mutassuk - ezt már Szlobodan Nikics vezetőedző osztotta meg velünk.

Szerb kapusunk, Braniszlav Mitrovics pedig szintén azt hangsúlyozta, hogy csak rajtunk múlik, mennyire tudunk szoros összecsapást produkálni.

A vasárnap 19 órakor kezdődő elődöntőnket az M4 Sport+ élőben közvetíti.

 


Hirdetések