B.V., 2022.03.25. | Jégkorong

Miután szoros vereséget szenvedett az Újpest elleni negyeddöntőben, az U16-oshoz hasonlóan U18-as együttesünk is az 5-8. helyért küzdhet a szezon hajrájában, míg az U21-esek vasárnap kezdik a bronzcsatát.

A 2021/22-es évad és azon belül a rájátszás is a végéhez közelít az utánpótlás jégkorongbajnokságokban. Örömteli, hogy az U21-es, az U18-as és az U16-os ligában is bejutott a csapatunk a legjobb nyolc közé, igaz, a közelmúltban az is eldőlt, hogy a tavalyi két dobogós helyezést (két bronzérmet) az idén nem sikerül megismételni.

Azt már korábban megírtuk, hogy az U21-esekre a bronzmérkőzés, az U16-osokra pedig az 5-8. helyért zajló körmérkőzés vár. Az U18-asok, vagyis az ifik az Újpest ellen játszották a negyeddöntőt: az első meccsen elszenvedett sima, 5 – 0-s vereségért hazai pályán még sikerült visszavágni (4–2), ám a harmadik összecsapáson nem sokkal, de jobbak voltak a lilák (3–4).

Így Nagy László együttesére a helyosztó vár, innentől a cél az ötödik hely megszerzése. Az első rivális szombaton hazai pályán a Debreceni HK gárdája lesz.

Eközben az U16-os csapatunk már két győzelmet is elkönyvelhetett a bajnoki utolsó szakaszában, vasárnap pedig a Budapest JA második számú alakulata következik. Az U21-esek pedig szintén vasárnap, idegenben kezdik a 3. helyért folyó küzdelmet a középszakaszgyőztes Debrecen ellen.


Hirdetések