Jenkei Dániel, 2022.03.15. | Vízilabda

Fradi-Vasas derbit rendeznek a Komjádiban szerda este.

Nem sokat kell várni a hosszúhétvége után az első nagy vasasos rangadóra, hiszen klubunk 111. születésnapjának estéjén vízilabdázóink az FTC-vel néznek farkasszemet.

A 20 órakor kezdődő találkozón idegenben játszunk, de tekintve, hogy az FTC is a Komjádiban vívja a hazai meccseit, így nem lesz különösebben ismeretlen a helyszín.
 

 

A tét számunkra nagy, hiszen a szerdaival együtt már csak három meccs maradt az alapszakaszból, így lázas számolgatás folyik a végkimenetelek szempontjából.

A mieink negyedik helye már biztosnak tűnik, ahhoz pedig, hogy esetleg a harmadik pozíció megkaparintására is legyen halvány esélyünk, mindenképpen pontot vagy pontokat kell szereznünk az eddig még veretlen zöld-fehérek ellen.

Kikapni pedig egyébként azért sem lenne szerencsés, mert ha mégis negyedik helyen végzünk, akkor minden valószínűség szerint a jelenleg éllovas Fradival elődöntőzünk, és számítani fognak az egymás ellen szerzett alapaszakasz-pontok.

A két csapat őszi meccse egyébként döntetlenre végződött, a soproni kupaelődöntőben pedig viszonylag sima vereséget szenvedtünk Varga Zsolt együttesétől.

 


Hirdetések