Jenkei Dániel, 2022.03.08. | Vízilabda

Homonnai Dániel csapata nagy diadalt aratott a Margitszigeten, a másik két csapatunknak pedig most a tisztes helytállásra futotta.

Országos Ifjúsági Bajnokság, középszakasz, 1. forduló
UVSE-Vasas SC 13-5

Gólszerzőink: Hajdú B. (2), Gálóczi P., Ragács B., Sipos B.

Bóbis Máté vezetőedző: - Két és fél negyedig jól tartottuk magunkat, utána kijött a különbség, könnyű gólokat kaptunk, a támadásunk pedig igazából az egész meccsen akadozott. Összességében tehát felemás érzéseim vannak, de készülünk tovább és a BVSC ellen szeretnénk egy szorosabb meccset játszani.


Országos Serdülő Bajnokság, középszakasz, 1. forduló
UVSE-Vasas SC 3-11

Gólszerzőink: Ragács B. (3), Szűcs L. (2), Kedves B. (2), Tóth M. (2), Básity M., Orsós R.

Homonnai Dániel, vezetőedző: - Őszintén szólva sokkal szorosabb mérkőzésre számítottunk, de nagyon sokat dolgoztunk azért meccs közben, hogy ekkora különbség alakuljon ki. Az első három negyedben mindössze egy gólt kaptunk, ez egészen extra védekezést mutat, rengeteg blokkal és labdaszerzéssel társítva. Nagyon büszke vagyok a srácokra, mert felfogták, hogy milyen fontos szakaszába léptünk a bajnokságnak. Bízom a hasonló folytatásban.


Országos Gyermek Bajnokság, középszakasz, 1. forduló
UVSE-Vasas SC 16-9

Gólszerzőink: Szabó D. (4), Pozvai F. (3), Demény Á., R. Horváth P.

Kovács Róbert, vezetőedző: - A vereség ellenére nem vagyok csalódott, mert jó volt a hozzáállás és tisztesen helytálltunk. Voltak hiányzóink, de amíg bírtuk erővel, tartottuk magunkat, sok helyzetet sikerült kialakítanunk. A végére aztán kinyílt az olló és ellépett az UVSE, természetesen gratulálok nekik. Ami pedig minket illet, fontos lenne, hogy ilyen szellemben folytassuk a munkát, mert egészen más így kikapni, mintha átgázolnának rajtunk. 


Hirdetések