B.V., 2022.03.04. | Jégkorong

Fontos győzelmet aratott a múlt hét végi, utolsó alapszakaszmeccsen U16-os jégkorongcsapatunk, amely így az ötödik helyen zárta az alapszakaszt, és a Kárpáti Farkasok ellen játssza a playoff-negyeddöntőt.

A Debreceni Hoki Klub gárdájával volt nagy csatában az alapszakasz ötödik helyéért U16-os jégkorongcsapatunk, a különmeccs egészen az utolsó fordulóig nem dőlt el. Vasárnap viszont a Budapest Jégkorong Akadémia B otthonában aratott 7–2-es sikerrel a mieink nyerték a versenyfutást.

Így nyilatkozott a mérkőzésről, illetve az alapszakasz zárásáról vezetőedzőnk, Hoffmann Attila: „Az utolsó alapszakaszmeccsünk fontos volt a végső helyezés szempontjából. A korábban elvesztett értékes pontokat, ezen a meccsen kellett visszaszerezni, ami sikerült is. Voltak jó egyéni teljesítmények, ami időnként látványos gólokkal párosult. H. Kiss Benjámin három góllal járult hozzá a győzelemhez. Nagy izgalommal várjuk a negyeddöntős ellenfelünket.”

Az a bizonyos negyeddöntős ellenfél pedig az alapszakasz-negyedik Kárpáti Farkasok együttese lett, a két nyert meccsig tartó negyeddöntő első felvonását vasárnap rendezik az Érdi Jégcsarnokban.


Hirdetések