B.V., 2022.03.03. | Kézilabda

Az ifjúsági és a serdülő kézilabdacsapatunk is egy győzelemmel, valamint két vereséggel zárta a februárt, így mindkét együttes a 10. helyen áll a Keleti csoportban.

Női ifjúsági I. osztály, Keleti csoport:
PC Trade SZNKE-Vasas SC 39-27
Vasas SC-Kecskeméti NKSE 23-21
Kisvárda-Vasas SC 36-28

Géber Zsolt, vezetőedző: „A Szeged elleni mérkőzésünkön meghatározó játékosunk, Gaschler Dominik hiányzott, ez meglátszott a támadójátékunkon, miközben a védekezés és a kapusteljesítmény továbbra sem volt a megfelelő szinten. Így viszonylag sima vereséget szenvedtünk, pedig az ősszel hazai pályán szoros meccsen legyőztük őket. A kiesés ellen küzdő Kecskemét ellen az ősszel elhullajtott pontokat szoros meccsen hazaipályán visszaszereztük. Az alapvetően esélyesebb Kisvárda ellen a hosszú utazást követően az első húsz percben még rendben volt a játékunk, de utána szétestünk. Fontos, hogy az NB II-ben sikerült két győzelmet aratnunk, nagy segítség volt, hogy számíthattunk a felnőttcsapatból Zsigmond Panna és Ács Bianka játékára.”

Leány serdülő I. osztály, Keleti csoport:
PC Trade SZNKE-Vasas SC 29-23
Vasas SC-Szeghalmi NKC 40-22
Kisvárda-Vasas SC 29-23

Gálfalvi Áron, vezetőedző: „Februárban három bajnoki mérkőzést játszottunk az első osztályban. Idegenben a PC Trade Szeged csapatával mérkőztünk meg, a hazai csapat bizonyult jobbnak 29-23-mal. Következett hazai pályán a Szeghalom elleni mérkőzés. Sikerült az őszi vereség után visszavágni, 40:22-re nyertünk. Harmadik mérkőzésünket idegenben a Kisvárda KKC-vel játszottuk. Végig kiélezett mérkőzés volt, a vége elött 6 perccel elengedtük a hazai csapatot, és 29:23-as vereség lett a vége. Ifjúsági lll. osztályban is játszottunk két mérkőzést. Idegenben a Mogyoródi KSK-t 31:23, majd hazai pályán a HORT S.E. csapatát 48:10-es arányban győztük le. Serdülő lll. osztályban idegenben a Mogyoródi KSK csapatát 50:20-ra, majd hazai pályán a HORT S.E. csapatát 45:10 -re győzték le lányaink. Február 12-én Sárváron meghívásos ifjúsági tornán szerepeltünk. A tornát győztesként zártuk, Oroszi Grétát a torna legjobb játékosának választották.”


Hirdetések