B.V., 2022.02.14. | Kézilabda

Kedden hazai pályán játszik az NB I-ben női kézilabdacsapatunk, amely a bajnoki címre és a Bajnokok Ligája-trófeára egyaránt esélyes Győri Audi ETO KC együttesét fogadja. A találkozó előtt balszélsőnket, Szatmári Melindát kérdeztük.

Női kézilabda NB I, 15. forduló

Vasas SC–Győri Audi ETO KC
2022. 02. 15., 18:00
Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnok


„A fehérvári mérkőzés nem úgy sikerült, ahogyan szerettük volna, de érkezik hozzánk a Győr, ezért megyünk tovább. A saját játékunkra kell koncentrálnunk, Geri (Penszki Gergely vezetőedző – a szerk.) biztosan állít majd elénk részcélokat. Sokat tanulhatunk a keddi találkozóból, amit később a közvetlen riválisaink ellen fel lehet majd használni” – nyilatkozta honlapunknak a balszélső Szatmári Melinda a Győri Audi ETO KC elleni fellépést megelőzően.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 

Keddi ellenfelünk eddig valamennyi mérkőzését megnyerte a jelenlegi szezonban, mind az NB I-ben, mind pedig a Bajnokok Ligájában, így természetesen mindkét sorozatban a tabella élén áll.

A 2021/22-es szezonban a hazai mérkőzések csak védettségi igazolvánnyal látogathatók – ez alól a 18 év alatti, felügyelettel érkező nézőink képeznek kivételt. A hatályos rendelkezések alapján a mérkőzés alatt a maszkhasználat kötelező.
Jegyárak felnőtt: 2 000 Ft, diák/nyugdíjas: 1 500 Ft, Vasas-függő: 1000 Ft, Vasas-függő diák/nyugdíjas: 700 Ft 

Az összecsapás 18 órakor kezdődik a Sterbinszky-csarnokban, élő közvetítéssel is készülünk a megszokott helyen, Youtube-csatornánkon.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!
;


Hirdetések