B.V., 2022.01.30. | Kézilabda

A bajnokság félidejéhez érve az ifjúsági csapatunk a tizenegyedik (pontazonossággal a tizedik Orosházával), a serdülőegyüttesünk pedig a tizedik helyen áll a Keleti csoportban. A vezetőedzők értékeltek. 

Női ifjúsági I. osztály, Keleti csoport:
Vasas SC–Békéscsabai ENKSE 20–42
DVSC SCHAEFLLER–Vasas SC 37–22
Vasas SC–Csepel DSE 30–33

Géber Zsolt, vezetőedző: „A Békéscsaba ellen szorosabb meccset vártam, sajnos Gaschler Dominika személyében meghatározó játékosunk hiányzott, a kapusteljesítménnyel akadtak problémák és a belső posztokon sem voltunk kellően eredményesek. A debreceni akadémiai csapattal nem tudtuk felvenni a versenyt, a Csepel ellen pedig szoros vereséget szenvedtünk, azon sajnos nem tudtam részt venni, Gálfalvi Áron helyettesített. Összességében a helyezésünk reálisnak mondható, hiszen a bajnokság előtt a kiesés elkerülése volt a célunk. Vannak elvesztegetett pontjaink, a Kecskeméttel, valamint a Csepellel szemben, így elmondható, kis szerencsével, akár a középmezőnyben is zárhattuk volna az őszt.”


Leány serdülő I. osztály, Keleti csoport:
Vasas SC –Békéscsabai ENKSE 30–23
DVSC SCHAEFLLER–Vasas SC 37–27
Vasas SC–Csepel DSE 29–34

Gálfalvi Áron, vezetőedző: „Az új évben a Békéscsabai NKSE ellen folytattuk a bajnokságot. Jól kezdtünk, hazai pályán jó játékkal nyertünk 30–23-ra. Következett idegenben a győzelemre esélyesebb DVSC, amely ellen 37:27-re alulmaradtunk. A vereség ellenére voltak szép megoldások, nem adtuk meg magunkat, végig küzdöttünk. Sajnos a serdülőcsapatunkon is végisöpört a betegséghullám, de lassan mindenki visszatér. Januárban az utolsó mérkőzésünket a Csepel DSE ellen játszottuk. Végig kiegyensúlyozott volt a játék, de a mérkőzés végén a csepeliek örülhettek a győzelemnek. Januárban új játékossal bővült a keretünk Péter Panni személyében, aki a Budakalászi SC-ből érkezett. A mérkőzéseken kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kapus Máté Abigél, Péter Júlia, Oroszi Gréta és Horváth Petra. Második számú serdülőcsapatunkban is folyik a munka, ők februárban folytatják a bajnokságot.”


Hirdetések