Jenkei Dániel, 2022.01.29. | Vízilabda

Az A-Híd VasasPlaket vasárnap kora délután a BVSC vendége lesz az OB I-ben.

A zuglóiak egyenesen csúcsrangadóként aposztrofálják a vasárnap 14 órakor kezdődő BVSC-Vasas találkozót. Mi azért ennél óvatosabban fogalmaznánk, de tény, a legjobb négy közé jutás szempontjából igencsak fontos mérkőzés jön.

Leegyszerűsítve a képletet, amennyiben a mieink elhozzák a három pontot a Szőnyi útról, akkor igen komoly lépést tesznek a legjobb négybe kerülés szempontjából, hiszen ősszel a Komjádiban is mi bizonyultunk jobbnak.

De azt se felejtsük el, hogy a tavalyi szezon alapszakaszának hajrájában éppen egy BVSC elleni idegenbeli vereség okozta a vesztünket az elődöntő szempontjából.
 

 

Egy biztos, a múlt hétvégi Honvéd-meccsnél is sokkal nehezebb feladat vár ránk az M4 Sport által élőben közvetített találkozón, hiszen Kemény Kristóf csapata mindig roppant szervezett játékkkal rukkol elő, és általában jól használják ki a hazai medencét is.

Simon Roland pedig egy igazi klasszikust, Détári Lajos szállóigéjét is megidézte hétközben, amikor egy igencsak kemény, közel négyórás tréning után kérdeztük a várakozásairól...

 


Hirdetések