B.V., 2021.12.28. | Kézilabda

Szerdán papíron ugyan vendégként, de mégis a Sterbinszky-csarnokban szerepel az MTK Budapest ellen kézilabdacsapatunk a női NB  I-ben. A találkozó előtt átlövőnket, Speth Evelint kérdeztük.

Női NB I, 10. forduló

MTK Budapest-Vasas SC
2021. december 29., 18:00
Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnok


„Az utolsó egy hétben teljes kerettel tudtunk készülni, ami mindenképpen pozitívum. Úgy gondolom, felkészültünk az MTK-ból, az pedig biztosan plusz motivációt jelent mindenkinek, hogy ezúttal is a hazai pályánkon szerepelhetünk, és természetesen szeretnénk meglepetést okozni” – mondta a mérkőzés előtt készített interjúnkban csapatunk balátlövője, Speth Evelin.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 

Érdekesség, hogy a szezonban a hazai bajnoki mérkőzéseit a Fáy utcában játszó rivális új edzővel készül a mieink ellen: a most már főállású szövetségi kapitányként dolgozó Golovin Vlagyimir helyett Vida Gergő irányítja a munkát. A kék-fehérek egyébként három győzelemmel, két döntetlennel és négy vereséggel a hetedik helyen állnak a tabellán.

A 2021/22-es bajnoki évadban a mérkőzések csak védettségi igazolvánnyal látogathatók, a hatályos rendelkezések alapján pedig a csarnok területén a maszkhasználat kötelező.
A szerdai meccs jegyárai: felnőtt 1500 Ft, diák/nyugdíjas 1000 Ft

A szerdán 18 órakor kezdődő találkozóról élő közvetítés is lesz az MTK Budapest Youtube-csatornáján.


Hirdetések