Jenkei Dániel, 2021.12.15. | Klub

Szilágyi Áron a tokiói sisakjával segít a covid-árvákon, Káposztás Miklós hagyatékából Manuel Neuer aláírt mezét ajánlották fel, de a Vasas FC is beállt a Jónak lenni jó kampány mögé.

Elkezdődött a közmédia által életre hívott „Jónak lenni jó!” kampány a 2021-es évben is.

A 2021-es karitatív akció és az árverésekből befolyó bevétel kedvezményezettje idén a Regőczi István Alapítvány, amelynek célja, hogy személyre szabott gondoskodást biztosítson a koronavírus-járvány idején árván vagy félárván maradt magyar gyermekeknek.

A felajánlások között böngészve több vasasos vonatkozású tárgyat is felfedezhettünk, az egyik ilyen háromszoros olimpiai bajnokunk, Szilágyi Áron tokiói olimpián viselt sisakja.

Amikor a szüleim megbetegedtek, az számomra egy rémisztő pillanat volt, és bár ők kilábaltak a betegségből, de nagyon sokan nem voltak ilyen szerencsések. Szörnyű abba belegondolni, hogy gyermekek maradtak szülő nélkül. Az idei olimpián hordott sisakom szimbolikája az, hogy a páston engem védett, most pedig az abból befolyó összeg a gyermekeknek adhat védelmet – mondta el az M1 Híradónak Áron, miután részt vett a Jónak lenni jó nyitó sajtótájékoztatóján.

 


fotó: MTI

 

A Vasas Sport Club örökös tiszteletbeli elnöke, Káposztás Miklós tavasszal hunyt el a koronavírus következtében, lánya, Tünde pedig édesapja fotója mellett a Vasas SC központjában ajánlotta fel sakklegendánk hagyatékából Manuel Neuer dedikált Bayern München-mezét a kampány keretében.
 


Korábban pedig a Vasas FC is beállt a kezdeményezés mögé, ők a csapat és a stáb által aláírt dresszt bocsátottak árverésre.


fotó: Vasas FC


Hirdetések