Jenkei Dániel, 2021.12.11. | Röplabda

3:1-es előnnyel várhatja a Magyar Kupa negyeddöntő kaposvári visszavágóját a Vasas Óbuda.

Magyar Kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés:
Vasas Óbuda – 1.MCM-Diamant Kaposvár 3-1 (-20, 9, 21, 22)

Folyondár utca, 150 néző. Vezette: Halász E., Adler

Vasas: Boyko 21, Kalicanin 7, Vezsenyi 1, Zernovic, Abdulazimova 12, Király-Tálas 9. Csere: Bamba (liberó), Kump, Malloy 10, Fábián, Török 15. Vezetőedző: Giannis Athanasopoulos

Kaposvár: Matic 10, Lemmens 11, Grbac 2, Bosnakova 20, Budai 2, Szedmák 8. Csere: Szpin (liberó), Hegyi. Vezetőedző: Vincent Lacombe


Kijózanító erővel bírt a szombat esti első szett a Vasas Óbuda játékosai számára, olyannyira, hogy a rossz kedzés után a mieink a második játszmában mindössze kilenc pontot engedélyeztek a vendég Kaposvárnak.

Utána pedig többé-kevésbé simán sikerült abszolválni a hátralévő két játszmát is, így kimondható, hogy magabiztos előnnyel várjuk a jövő vasárnapi visszavágót.

 

Giannis Athanasopoulos a Vasas Óbuda honlapjának: - Nem kezdtünk jól, nem voltunk elég agresszívak, ezt pedig a Kaposvár könyörtelenül kihasználta. Az első szünetben átbeszéltük, mit kéne másként csinálni, elkezdtünk agresszívabban szerválni és jobban koncentrálni. Az ellenfél nagy ütőivel nehezen bírtunk, de a szerkezeti változás és a cserék jót tettek. Sokszor adtunk le többpontos előnyt, de a mentális erőnket mutatja, hogy ezek ellenére is le tudtuk zárni a játszmákat. Van még egy visszavágó, amin mindent meg fogunk tenni, hogy bejussunk az elődöntőbe.


Hirdetések