Jenkei Dániel, 2021.12.04. | Vízilabda

A Vasas és a Fradi is veretlen maradt a bajnokságban a szombat délutáni rangadó után.

OB I, 11. forduló

A-Híd VasasPlaket-FTC 9-9 (1-2, 2-2, 2-3, 4-2)

Gólszerzőink: Bátori B. (3), Vadovics V. (3), Sedlmayer T., Brguljan D., Vadovics V.


Elismerhetjük, nem játszottunk jól az FTC elleni rangadón, az utolsó percekben mégis helyén volt a mieink szíve, és Bátori góljával sikerült bravúrosan döntetlenre menteni a találkozót. (És tegyük hozzá, a végén akár még egy ötméterest is kaphattunk volna pluszban...)

Elsősorban a támadások hatékony befejezése kapcsán lehetett hiányérzet bennünk az első három negyed során. 

A Fradi először a második negyedben tudott ellépni 4-1-re, ám ekkor Randjelovics és Sedlmayer gyors góljaival sikerült zárkóznunk.

A háromgólos differencia azonban többször is visszaállt, 1:14-el a vége előtt Varga Dénes fórgóljával pedig 9-7-re vezettek a zöld-fehérek.

Innen azért egy Fradi ellen nem kis bravúr kell a pontszerzéshez, de ez a faktor ma megvolt a mieinkben: Nikics időt kért, Brguljan villámgyorsan villant fórból, utána Mitrovics védett, Bátori megúszott és Vogel kapujába lőtte a ziccert.

Az utolsó Fradi-támadásnál pedig egy sípszó utáni labdaeldobás miatt reklamáltak a mieink hevesen ötméterest...

Mindenesetre az egy ponttal elégedettek lehetünk, az FTC ugyanis eddig hibátlan volt az OB I-ben, és az is biztosan elmondható, hogy hat nap múlva Sopronban hasonlóan nagy csata várható a két csapat között a Magyar Kupa elődöntőjében.
 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések