Jenkei Dániel, 2021.12.02. | Vízilabda

Homonnai Dániel csapata a meccs második felében felülkerekedett a zöld-fehéreken, a gyermekcsapatnak nem sikerült jól ez a hétvége, az ifiknél pedig a Fradi kérésére elhalasztották a találkozót.

Országos Serdülő Bajnokság, 9. forduló

FTC Telekom-Vasas SC 11-16

Gólszerzőink: Peőcz Á. (7), Szűcs L. (2), Ragács B. (2), Orsós R., Fehér G., Bebők B., Tóth M., Kedves B.


Homonnai Dániel, vezetőedző: - Az eleje szoros volt, főleg védekezésben voltunk álmoskásak, két negyedig fej-fej mellett haladtunk a Fradival. A harmadik volt a fordulópont, ott tudtunk váltani, és fizikálisan is az ellenfél felé kerekedtünk, így sikerült eldönteni a meccset. Kiemelném Peőcz Ádámot, aki hetek óta remek formában van, és most is hét gólt szerzett, emellett nagyon tetszett a második sorunk játéka is, akik remekül helytálltak.


Országos Gyermek Bajnokság, 9. forduló

FTC Telekom-Vasas SC 18-5

Gólszerzőink: Nagy L. (3), Haupert K. (2)
 

Kovács Róbert, vezetőedző: - Gratulálok Plézer Janinak és a Fradinak, az első perctől az utolsóig jobbak voltak nálunk a játék minden elemében. Nem így készültünk, és nincs is ekkora különbség a két csapat között, de most egész egyszerűen semmi nem sikerült. Nagy baj nincs ettől függetlenül, készülünk tovább, jön most egy még erősebb KSI, akik ellen egyéni kis célokat tűzünk ki elsősorban.


Hirdetések