Jenkei Dániel, 2021.11.24. | Vízilabda

Gólfesztivált rendeztek korosztályos csapataink a Komjádiban. Jövünk az edzői értékelésekkel és a részletekkel.

Országos Ifjúsági Bajnokság, 8. forduló

Vasas SC-AVUS 13-5

Gólszerzőink: Sipos Balázs (3), Herczeg G. (3), Hertzka D. (2), Hajdú B. (2), Sipos Botond (2), Gálóczi P.


Bóbis Máté, vezetőedző: - Munkából érkeztünk erre a meccsre, hiszen készülünk a Fradira és a következő komoly ellenfelekre. Ennek ellenére simán sikerült nyernünk, így elégedett vagyok.


Országos Serdülő Bajnokság, 8. forduló

Vasas SC-AVUS 16-3

Orsós R. (3), Ragács B. (2), Tasi D. (2), Szemler B. (2), Szűcs L. (2), Peőcz Á. (2), Fehér G., Kovács B., Haupert G.
 

Homonnai Dániel, vezetőedző: - Voltak hiányzók nálunk is, de a túloldalon még több, talán ezért is alakult ilyen simán. Ettől függetelnül a védelmünket és a kimagasló kapusteljesítményt dicséri a kevés kapott gól, emellett pedig támadásban is mindenki hozzátette a magáét. Ezzel a meccsel maximálisan elégedett voltam, de most jön a java, sorsdöntő négy találkozó vár még ránk az idei évben.


Országos Gyermek Bajnokság, 8. forduló

Vasas SC-AVUS 23-1

Gólszerzőink: Szabó D. (6), Nagy L. (6), Csányi G. (2), Röricht T. (2), Haupert K. (2), Hargitai B., Makány L., Szilaj V., Aczél M., Benke Á.


Kovács Róbert, vezetőedző: - Jót tett a lelkeknek, hogy volt most egy ilyen simább meccsünk. Tetszett, hogy a srácok a nagy különbség ellenére is végig koncentráltak, a hajrában még a kapusunk is szerzett gólt, emellett pedig az egy kapott gól is megsüvegelendő. Megyünk tovább, a Fradi ellen sem feltett kézzel érkezünk majd a Népligetbe.


Hirdetések