Jenkei Dániel, 2021.11.16. | Vízilabda

Az ifik és a serdülők nyertek, a gyermekcsapatunk alulmaradt a Komjádiban vasárnap a Szolnok ellen.

Országos Ifjúsági Bajnokság, 7. forduló

Vasas SC-Szolnoki Dózsa 12-9

Gólszerzőink: Herczeg G. (4), Sipos B. (3), Hajdú B. (2), Hertzka D., Ragács B., Peőcz Á.


Bóbis Máté, vezetőedző: - A meccsek eleje kapcsán továbbra is azt szeretném, ha sokkal határozottabban tudnánk kezdeni, az a része nem tetszett most vasárnap sem. Utána viszont sikerült stabilizálni a játékunkat, és a végére magabiztos győzelmet arattunk. Összességében így elégedett vagyok.


Országos Serdülő Bajnokság, 7. forduló

Vasas SC-Szolnoki Dózsa 14-7

Gólszerzőink: Szűcs L. (3), Orsós R. (3), Vadas D. (2), Kedves B. (2), Ragács B., Bebők B., Tóth M. Z., Peőcz Á.
 

Homonnai Dániel, vezetőedző: - Megmondom őszintén, kicsit nehezebb meccsre számítottunk, de a csapatot dicséri, hogy ismét nagyon meghúztuk az elejét, így gyakorlatilag az első két negyedben eldöntöttük a nyitott kérdéseket. A harmadik és negyedik negyedben többen tudtak pihenni az ifimeccsre, akik pedig játéklehetőséget kaptak, remekül éltek vele, többen góllal hálálták meg a bizalmat. Úgy érzem, hétről hétre javulunk, és nagyon remélem, hogy ez a tendencia kitart a komolyabb rangadókig is.


Országos Gyermek Bajnokság, 7. forduló

Vasas SC-Szolnoki Dózsa 9-15

Gólszerzőink: Nagy L. (6), Szabó D., Csányi G., Demény Á.
 

Kovács Róbert, vezetőedző: - Amennyire fegyelmezettek voltunk Egerben, most annyira fegyelmezetlenül játszottunk. Mindenki egyénileg próbált boldogulni, ez pedig rányomta a bélyegét a csapatjátékra.  Mind fizikálisan, mind taktikailag sokat kell még fejlődnünk, de talán a legfontosabb az, hogy az ilyen meccseken megtanuljunk higgadtak, türelmesek és fegyelmezettek maradni. Nagyon fontos, hogy fejben is rendben legyünk.


Hirdetések