Jenkei Dániel, 2021.11.16. | Ökölvívás

Serdülő, junior és felnőtt női szinten is született vasasos aranyérem az ökölvívók összevont országos bajnokságán Egerben.

Eger városa adott otthont a mögöttünk hagyott hétvégén a serdülő, junior és női országos bajnokságnak, amelyre a Vasas-Süllős szépszámú csapattal érkezett, és bizony a mieink nem is maradtak érmek nélkül a végére.

Összesen hét bajnoki címet ünnepelhettek a piros-kék ökölvívók. Szakosztályunk pedig ezzel a teljesítménnyel megnyerte mind az összetett pontversenyt, mind a junior fiúk összesítését.

Serdülő fiú
48 kg: 1. Brázovics Tamás
70 kg: 3. Bozai Gyula
Junior lány
52 kg: 1. Horváth Kármen
57 kg: 1. Horváth Laura, 3. Holló Mira
Junior fiú
63 kg: 1. Bari István
75 kg: 1. Dóka Zalán, 5. Nagy Márk
52 kg: 3. Éliás Péter
60 kg: 3. Sándor Dominik
70 kg: 3. Csáky Barnabás, 5. Horváth Koppány
Felnőtt női        
50 kg: 1. Kertész Alexandra
52 kg: 1. Dudek Beáta

                              

Régi Dánielt, a Vasas-Süllős vezetőedzőjét kértük egy rövid összegzésre:

- Ahogy a kollégákkal visszaemlékeztünk, rég nem volt már ilyen eredményes bajnoksága a Vasas-Süllősnek. A hét bajnoki cím nagyon szép teljesítmény, ezzel mindenképpen elégedettek lehetünk. Minden aranyérmesünkre büszkék vagyunk, de külön kiemelném Dudek Beátát, aki példaértékű munkát végez a mindennapokban, és a rengeteg munkahelyi elfoglaltsága mellett immár másodszor lett magyar bajnok Vasas-színekben. Támogatjuk abban, hogy a pályafutása végén elérje az álmát, és kijusson a jövő tavaszra halasztott női világbajnokságra. Összességében egy nagyon jól szervezett eseményen vagyunk túl, Egerben odafigyeltek minden részletre, és természetesen a csapaton belül mi is komolyan vettük a covid-protokoll betartását. A kemény küzdelmek mellett pedig egy kis szórakozásra is jutott idő, hiszen a döntők napján a gyerekek nagy örömére Curtis élőben lépett fel a versenyhelyszínen.


Hirdetések