B.V., 2021.11.04. | Kézilabda

A Dunakanyar KA és a Váci NKSE ellen szerepelt az elmúlt két fordulóban élvonalbeli ifjúsági, illetve serdülő kézilabdacsapatunk.

Női ifjúsági I. osztály, Keleti csoport:
Vasas SC-Dunakanyar KA 28-35
Váci NKSE-Vasas SC 33-28

Így értékelt a két meccs után Géber Zsolt vezetőedző: „Mindkét bajnoki mérkőzésről elmondható, hogy több betegünk és sérültünk volt, valamint az ellenfél is nagyobb játékerőt képvisel nálunk. Így nehéz volt jó eredményt elérni. Az első, Váci NKSE elleni találkozón a hazaiak NB I-es játékosa, Bárdy Noémi 11 gólt lőtt, ez meghatározta az első félidőt, de összességében a vereség ellenére is a megbeszélt dolgokat támadásban és védekezésben is megvalósították a lányok. Reális eredmények születtek, azon vagyunk, hogy ez csökkenjen. Győzelmi esélyünk valószínűleg csak a következő idényben lesz a hasonló erősségű csapatok ellen, amikor összeérik ez a nagyrész 2004-es születésűekkel felálló társaság.”


Leány serdülő I. osztály, Keleti csoport:
Vasas SC-Dunakanyar KA 27-33
Váci NKSE-Vasas SC 47-26

Serdülőcsapatunk vezetőedzője, Gálfalvi Áron így nyilatkozott: „A serdülő l. osztályban két mérkőzést játszottunk. Várható volt, hogy erősebb ellenfeleink lesznek. A tisztes helytállás, esetleg egy meglepetés győzelem elérése volt a cél. Hazai pályán a DKA csapatától szenvedtünk 6 gólos vereséget (Vasas SC - DKA 27:33). Végig küzdöttük a mérkőzést, sajnos egy súlyos sérülést is sikerült begyűjtenünk. Idegenben a Váci NKSE csapata nagyaranyú győzelmet aratott felettünk. Az ifjúsági lll. osztályban egy vereséggel (Vasas SC ll. Váci NKSE ll. 40:43) és egy győzelemmel (Gödöllői SE-Vasas SC ll. 29:50) folytattuk a bajnokságot. Serdülő lll. osztályban egy mérkőzést játszottunk, amelyet győzelemmel zártunk (Vasas SC ll.-Váci NKSE ll. 38:23). Sérültjeink rehabilitálódnak, fokozatosan térnek vissza a csapatokba. Játékosaink szépen fejlődnek, jó irányba haladunk.”


Hirdetések