Jenkei Dániel, 2021.11.02. | Vízilabda

A baranyaiak vendégszereplését egy győzelem mellett két vereséggel zárták kiemelt korosztályos csapataink vasárnap a Komjádi-uszodában.

Országos Ifjúsági Bajnokság, 5. forduló

Vasas SC-Pécs 8-9

Gólszerzőink: Sipos B. (3), Herczeg G. (2), Szűcs L., Fazekas D., Kedves B.


Bóbis Máté vezetőedző értékelése: - Rangadóra készültünk, és az is lett. Hullámzott jelentősen a játék, hiszen négy-egyre is vezettünk, majd innen fordított a Pécs. Nyolc-nyolcnál pedig ismét nekünk volt sanszunk eldönteni a meccset, de ez nem sikerült, az ellenfél pedig kihasználta a hibáinkat. Úgy gondolom, a hosszú távú fejlődésbe az is beletartozik, hogy egy kudarc után hogyan állnak fel a játékosok. Azt tervezzük, hogy az Eger ellen javítunk.


Országos Serdülő Bajnokság, 5. forduló

Vasas SC-Pécs 16-9

Gólszerzőink: Szűcs L. (4), Peőcz Á. (3), Tóth M. Z. (3), Fehér G. (2), Tasi D., Ragács B., Poór B., Básity M.


Homonnai Dániel vezetőedző értékelése: - Sajnálom, hogy csak mi tudtunk nyerni a három csapatunk közül, számunkra egyébként ez talán egy kicsit könnyebb meccs volt. Azt kértem, hogy az elején próbáljuk meg eldönteni, és ez sikerült is, utána tudtam forgatni a csapatot, a végén pedig azok a játékosok pihentek többet, akik utána az ifiben is szerepet kaptak. Összességében elégedett vagyok a mutatott játékkal, támadásban kifejezetten szép megoldásaink voltak, és néhány apró megingást leszámítva a védekezés is rendben volt, de egy ilyen meccsen ez belefért. Külön szeretném kiemelni Szűcs Lajost, aki kezd visszatalálni magához, és nagyon határozott játékot nyújtott. Tóth Martin Zétény pedig először volt kezdő centerposzton, és maximálisan élt is a lehetőséggel.


Országos Gyermek Bajnokság, 5. forduló

Vasas SC-Pécs 8-12

Gólszerzőink: Szabó D. (3), Haupert K. (2), Nagy L. (2), Demény Á.

Kovács Róbert vezetőedző értékelése:- Sajnos hasonló volt a helyzet, mint Szegeden, a betegségek miatt nagyon kevesen voltunk. Amíg bírtuk fizikálisan, addig jól meccsben voltunk, a végjátékra viszont elfogytunk, és már nem tudtam forgatni a csapatot. Ezzel nehéz mit kezdeni, nem is tudok haragudni a srácokra, mert amíg bírták erővel, mindent megtettek. Remélem, Egerben már kicsit többen leszünk majd.


Hirdetések