B.V., 2021.10.25. | Kézilabda

A múlt heti, Budaörs elleni NB I-es győzelem után kedden a Hajdúnánáson a Magyar Kupa harmadik fordulójában van fellépése női kézilabdacsapatunknak. A meccs előtt Penszki Gergely és Ács Bianka nyilatkozott.

Ahogyan edzőnk, Papp György fogalmazott a mérkőzés utáni pillanatokban, négypontos mérkőzést nyert meg csapatunk péntek este hazai pályán a rivális Moyra-Budaörs együttese ellen.

Sok idő azonban nem maradt a pihenésre, miután kedden már Magyar-kupa meccs vár a lányokra, akik a sorozat III. fordulójában az NB I/B-s Hajdúnánás otthonába látogatnak – a továbbjutás ezen az egy mérkőzésen dől el.

Az összecsapásról így vélekedik vezetőedzőnk, Penszki Gergely: Hazai pályán az idén még nem vesztett mérkőzést a Hajdúnánás, ráadásul nagyon gólerős játékot játszanak. Kulcs lehet, hogy mennyire tudunk ez ellen megoldást találni. Csalóka a bajnoki tabellán elfoglalt helyezésük, szerényen és tisztelettel utazunk hozzájuk. Elsősorban a saját játékunk további fejlesztése a cél, mert prioritást élvez a bajnoki mérkőzésekre való felkészülés. Ennek figyelembe vételével indulunk útnak, de természetesen a kupában is szeretnénk a lehető legtovább versenyben maradni.”

 

 

Rajta kívül videónkban beállónk, Ács Bianka is elmondta, mit vár a kedden 18 órakor kezdődő 2x30 perctől.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 

A hatályban lévő kormányrendelet alapján a mérkőzésre védettségi igazolvánnyal és személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvánnyal lehet belépni


Hirdetések