Jenkei Dániel, 2021.10.10. | Röplabda

Több csapatunk is megkezdte a 2021/22-es szezont a röplabda-utánpótlásban. Nézzük, mi történt a szeptemberi hónap folyamán.

Gintner Domonkos csapata az U17 II. osztályban és az U19-es II. osztályban érdekelt. 

U19 II. osztály
Vasas SC B- Sülysáp 3-0 (10; 21; 23)
DSE Akadémia- Vasas SC B 0-3 (-13;-5;-3)

Edzői értékelés: - Büszke vagyok a lányokra. Sok olyan elem jelent meg a játékunk során, amit gyakoroltunk. Egy nagyon jól felkészült Sülysáp volt az ellenfelünk, és a meccs során bizony kijöttek a hibáink is. A második meccsen pdig végig tudtunk dominálni, főleg a nyitásainkkal. Örülök, hogy mindenkinek lehetőséget tudtam adni. Tetszik az irány, a morál és a hozzáállás.
 

U17 II.Osztály
Vasas B - PTE PEAC 3:0 (13; 4; 6)
Vasas B - Közgáz SE, 3:0 (17; 9; 20)
Vasas B - KSE  3:0 (15; 8; 9)

Edzői értékelés: - Örülök, hogy kellemetlen nyitásokkal és összeszedett nyitásfogadással végig tudtuk uralni a mérkőzéseket. Az utolsó meccsen már érződött a lányokon, hogy elfáradtak.
Szintén a nap sikerességét bizonyítja, hogy ki tudtam próbálni több különböző felállást, és mindenki kaphatott lehetőséget. Élmény látni, hogy egyénileg, hogy fejlődnek a játékosok, és amit gyakorolunk, eredményhez vezet.


Kőnig Gábor csapata az U17 és U19 I. osztály küzdelmeiben mutatkozott be.

U19 I. osztály
Vasas SC C - Palota RSC 3-0 (3; 4; 6)
Vasas SC C - Nyíregyháza Sportcentrum 3:2 (-17; 21; 14; -18; 6)

Edzői értékelés: - Az első hétvégénken az U19-es korosztályban kissé szokatlan összeállításban kellett játszanunk, de így is teljesítettük azon célunkat, hogy jó meccseket és lehetőség szerint győzelmeket hozzunk el Nyíregyházáról, és jó előjelekkel készülhessünk a csoportvisszavágóra. Elégedett voltam a lányok hozzáállásával. Volt, hogy egyszerre három centerünk volt pályán, és a torna egész ideje alatt az egyik feladóátlónk volt a négyes ütőnk

 

U17 I. osztály
Vasas SC 'A' - Szent Benedek RA- Piros 3:0 (13; 5; 11)
Vasas SC 'A' - Nyíregyházi Sportcentrum (13; 17; 19)
Vasas SC 'A' - BRSE Fehér 2:3 (19; -23; 20; -18; -8)

Edzői értékelés: - A serdülőkorosztályban is jól kezdtünk, és az első két mérkőzésünkön jól játszottunk. Több felállást is ki tudtunk próbálni, kicsit lehetett kísérletezni is. A BRSE elleni meccs egy jó színvonalú találkozó volt, amin ugyan szoros eredménnyel, de kikaptunk. Egy jól játszó ellenféllel szemben maradtunk most alul, de szeptember van, rengeteg meccs van még hátra, és az igazán fontos időszak majd csak tavasszal kezdődik, addig mindenki, minden csapat fog alakulni, erősödni, többek között mi is.


Halász Márta csapatai az U19 I. osztályban és az U21-ben versenyeznek, ezek közül az előbbi bajnokság küzdelmei kezdődtek el szeptemberben, méghozzá hazai pályán, a Folyondár utcában.

U19 I. osztály 
Vasas SC 'A' - Emericus BDSE 'A' 3:0 (18; 17; 11)
Vasas SC 'A' - 1.MCM Diamant RÖAK 3:0 (10; 15; 15)

Edzői értékelés: - Jól sikerült a hétvége, bár a játék még idény eleji volt, de a lányok esélyt sem adtak egyik ellenfelüknek sem. Mindkét mérkőzésen fölényes győzelem született. Elkezdtünk egy új játékrendszert kialakítani, aminek még most tanuljuk az alapjait. A meccseken már egyszer-kétszer sikerült is megvalósítani a tanultakat, de van még mit csiszolni. Sajnos sok a kisebb-nagyobb sérülés a csapatban, így nem tudunk teljes csapattal készülni, de bízom benne, hogy lassan átvészeljük ezt az időszakot.


Hirdetések