Jenkei Dániel, 2021.10.13. | Vízilabda

Ifi és serdülőcsapatunk jó játékkal múlta felül vasárnap a Komjádiban az OSC-t.

Országos Ifjúsági Bajnokság

Vasas SC-OSC 9-6

Gólszerzőink: Hajdú B. (4), Sipos B. (2), Peőcz Á. (2), Herczeg G

Bóbis Máté vezetőedző: - Megfelelt a várakozásaimnak a meccs, hátul végig stabilak voltunk, ehhez pedig egy jó kaputeljesítmény is társult. Abban kell még mindenképpen javulnunk, hogy támadásban az elejétől kezdve rendesen beleálljunk és nyomást gyakoroljunk az ellenfélre. A héten igyekszünk ezen is dolgozni, mert a következő, szegedi meccsünk már igazi értékmérő lesz.


Országos Serdülő Bajnokság

Vasas SC-OSC 16-5

Gólszerzőink: Kedves B. (3), Peőcz Á. (3), Orsós R. (2), Ragács B. (2), Tóth M. Z. (2), Szűcs L., Szemler B., Básity M. Kölcze N.

Homonnai Dániel, vezetőedző: - Meglepetés volt, hogy ennyire sima lett a végére, mert szoros meccsre készültünk. Nagyon összekapták magukat a srácok, összeszedetten védekeztünk, Sudár Levente nagyon jól védett és a kínálkozó helyzetekkel is remekül éltünk elöl. Tényleg egytől egyig mindenki nagyon jól játszott, és igazi csapatmunka volt a siker. Ezek jó előjelek a szegedi meccsre, ami egyáltalán nem ígérkezik könnyűnek…


Országos Gyermek Bajnokság

Vasas SC-OSC 9-15

Gólszerzőink: Nagy L. (4), Szabó D. (2), Benke Á., Aczél M., Haupert K.

Kovács Róbert, vezetőedző: - Ahogy mondtam is előzetesen, ez az OSC a bajnokság egyik topcsapata, ennek megfelelően viszonylag simán nyertek, mégsem vagyok elégedetlen, mert voltak jó periódusaink. Az ilyen meccsekből rengeteget lehet tanulni, mi pedig a tavalyi szezonhoz hasonlóan azon dolgozunk, hogy egyre kiegyensúlyozottabbá tudjunk válni.


Hirdetések