Jenkei Dániel, 2021.10.09. | Vízilabda

Mindössze négy gólt szerzett szombat este az A-Híd VasasPlaket a Komjádiban, így kikapott a spanyol Sabadelltől. Ezzel pedig nehéz helyzetbe kerültünk az Eurokupa-selejtező utolsó napja előtt.

Eurokupa, II. selejtezőkör, 2. mérkőzés

A-Híd VasasPlaket-Sabadell 4-6 (1-2, 2-1, 1-2, 0-1)

Gólszerzőink: Brguljan D., Vadovics V., Szatmári K., Erdélyi B.


Amikor az első negyedben 0-2 állt a táblán, még nem kaptunk a szívünkhöz, már csak azért sem, mert Szatmári révén hamar sikerült a szépítés.

Emellett a maroknyi, de hangos Vasas-tábor biztatása is segítő erőnek tűnt, a meccs azonban mégsem akart átfordulni a mi javunkra...

A nagyszünetre nagy nehezen sikerült 3-3-ra zárkózni, azt viszont a legrosszabb rémálmunkban sem gondoltuk volna, hogy az utolsó két negyedben csak egyszer sikerül kapuba találnunk.

Támadásban egész egyszerűen semmi sem sikerült ezen a mérkőzésen, aminek kapcsán Vad Lajos nem is rejtette véka alá a véleményét a találkozó utáni interjúban.

Egy biztos, négy lőtt góllal semmilyen szinten nem lehet vízilabdamérkőzést nyerni, és ez most sem sikerült: a Sabadell 6-4-re győzött, így most a nyugodt vasárnap helyett kezdődhet a lázas számolgatás a továbbjutás kapcsán.

Egy biztos, vasárnap 11-kor le kell győznünk az Ortigiát, lehetőleg minél nagyobb különbséggel, a többit pedig majd meglátjuk…

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések