B.V., 2021.10.09. | Kézilabda

Négyből három mérkőzést megnyertek utánpótlás kézilabdacsapataink a legutóbbi beszámolónk óta: ifjúságiak a hetedik, a serdülők pedig a hatodik helyen állnak a Keleti csoportban.

Női ifjúsági I. osztály, Keleti csoport:
Vasas SC-Kisvárda Master Good SE 26-33
Szentendre-Vasas SC 22-25

Így értékelte az első két fordulót a csapat vezetőedzője, Géber Zsolt: „A Kisvárda elleni meccsen az első félidőben elhúzott esélyesebb riválisunk. A másodikban sikerült felzárkózni egy gólra, de elkapkodtuk a támadásokat, védekezésben, kapusteljesítményben és az átlövésekben előre kell lépnünk, hogy sikeresek legyünk ezeken a mérkőzéseken. Szentendrén továbbra is hiányzott pár játékosunk, ismét a második félidő sikerült jobban, a jó küzdőszellemnek köszönhető a győzelem. Örültünk neki, ezzel a két ponttal előzetesen is kalkuláltunk.”


Leány serdülő I. osztály, Keleti csoport:
Vasas SC-Kisvárda 31-27
ENUSE-Vasas SC 35-40

A serdülők teljesítményéről Gálfalvi Áron vezetőedző nyilatkozott: „Csapatunk az OSB I. osztályban két győztes mérkőzéssel zárta az elmúlt két fordulót. Hazai pályán a Kisvárda csapatával 31.27, idegenben az ENUSE csapatával 40-35-ös eredménnyel zárta a harmadik fordulót. Serdülő III. osztályban két idegenbeli győztes mérkőzés után a Hort SE csapatával 47-18, valamint a Pilisvörösvár KSK csapatával 38-23-as eredménnyel végeztünk. Ifjúsági III. osztályban szintén két idegenbeli győzelmen vannak túl a lányaink. Hort SE-Vasas SC II. 10-52, TFSE-Vámosgyörk-Vasas SC II. 26-48. Sajnos vannak sérültjeink, akiknek ezúton is gyors felépülést kívánunk. Mindkét csapat nagyon szépen teljesített, gratulálunk a lányoknak!”


Hirdetések