Jenkei Dániel, 2021.10.07. | Vízilabda

Hazai pályán játszhat az A-Híd VasasPlaket az Eurokupa második selejtezőkörében. Budapestre érkezik a spanyol a Sabadell, az olasz Ortigia és a horvát Sibenik.

A könnyednek mondható utrechti első selejtezőkör után máris jön a folytatás az Eurokupában. Csapatunk ezúttal nem utazik, hiszen mi rendezzük a második fordulót. A mostani négyfős csoportból pedig ketten jutnak majd tovább a negyeddöntőbe.

Pénteken a horvát Sibenik, szombaton a spanyol Sabadell, míg vasárnap az olasz Ortigia vár a mieinkre.

 

 

Az A-Híd VasasPlaket szerdán egyébként a BL-induló Hannoverrel kétkapuzott (és nyert viszonylag simán), de persze az igazán fontos az lenne, ha hétvégén nyernénk meg valamennyi meccsünket.

Erről így vélekedik Vad Lajos vezetőedző is:

- Mindenképpen jó dolog, hogy a Komjádiban lesz ez a kör, nem kell utazni, amivel nyertünk egy napot. Az elsődleges célunk, hogy továbbjussunk, és meg akarjuk nyerni mindhárom meccset. Az biztos, hogy ez már egy más szint lesz, mint a múlt hétvégi, mindhárom ellenfél veszélyes lehet. Ezt persze a játékosaim is tudják, így készülünk, a Hannover elleni gyakorlás is ezt szolgálta, azzal elégedett voltam. Számítunk arra is, hogy minél több szurkolónk kijön majd a Komjádiba.


Drasko Brguljan pedig elmondta, erős ellenfelek jönnek ebben a körben, de azért a Komjádiba általában nem nyerni járnak a külföldi csapatok. Bízzunk benne, hogy ez most is így marad.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 

Az esemény látogatása védettségi igazolvánnyal lehetséges.

Valamennyi mérkőzést élőben közvetítjük a LEN-felületén keresztül, a sajtó érdeklődő munkatársai pedig a sajto@vasassc.hu címen adhatják le akkreditációs igényeiket csütörtök éjfélig.


Hirdetések