B.V., 2021.09.13. | Kézilabda

Három nappal a sikeres bajnoki start után az NB I és a Bajnokok Ligája talán legnagyobb esélyeséhez, a Győri Audi ETO KC-hez látogat női kézilabdacsapatunk. Az összecsapás előtt Kurucz Annamáriát kérdeztük.

Emlékezetesre sikerült a csapat visszatérése az NB I-be, az első fordulóban 26-24-es Vasas-siker született az Alba Fehérvár ellen a Sterbinszky-csarnokban. Szombaton még természetesen az ünneplésé volt a főszerep, ám vasárnaptól már a következő mérkőzés kötötte le a szakmai stáb és a játékosok gondolatait.

Ugyanis a világ talán legjobb csapata, a Győri Audi ETO KC lesz az ellenfél. S miközben az erőviszonyokkal természetesen mindenki tisztában van a csapatnál, szó sincs arról, hogy feltett kézzel utaznának a lányok az Audi Arénában kedden 18 órakor kezdődő mérkőzésre, erről a Fehérvár ellen remekül védő Kurucz Annamária nyilatkozott.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 

A mérkőzés az aktuális szabályok értelmében csak védettségi igazolvánnyal látogatható, ez alól kivételt képeznek a 18 éves aluli, felnőtt kisérővel érkező nézők. A találkozót a hazai csapat Youtube-csatornáján élőben közvetítik. 


Hirdetések