B.V., 2021.09.10. | Kézilabda

Szombaton végre elkezdi az NB I-es szezont női kézilabdacsapatunk, 17 órától az Alba Fehérvár KC együttese lesz az ellenfél a Sterbinszky-csarnokban.

A hosszú és 2020/21-es szezon végére csapatunk elérte, hogy visszakerüljön az élvonalba. A nyár így kemény munkával és persze nagy várakozással telt, amely szombaton ér véget. Az Alba Fehérvár KC együttese érkezik a Fáy utcába, a mérkőzés előtt beállónkat, Hadnagy Fannit kérdeztük a 17 órakor kezdődő találkozóról:

„Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk, amelyen viszont szeretnénk megmutatni, hogy itt a helyünk az NB I-ben. Nyilván nem mi vagyunk a találkozó esélyesei, de ettől függetlenül meglepetésre készülünk, így várjuk a szombatot.”

 

 

Hadnagy Fanni az alábbi videóban a szurkolóknak is üzent, akiknek a támogatására nagy szüksége lesz a csapatnak szombat délután.

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 

Szurkolói információk:
A 2021/22-es szezonban a hazai mérkőzések csak védettségi igazolvánnyal látogathatók – ez alól a 18 év alatti, felügyelettel érkező nézőink képeznek kivételt. A jegyárakról további információt találnak ITT.
A szombati mérkőzésről élő közvetítéssel is készülünk, amely az alábbi linken lesz elérhető 17 órától.

Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

Hirdetések