Jenkei Dániel, 2019.10.30. | Kézilabda

Csak 9-9-ig volt szoros a fővárosi derbi, utána nem férhetett kétség az MTK győzelméhez és továbbjutásához.

Magyar Kupa, 3.forduló:

Vasas SC-MTK Budapest 28-46 (14-25)


Vérbeli fővárosi kupaszerda volt a mai, hiszen a sorozat harmadik fordulójában az NB I 10. helyén álló MTK Budapest csapatát fogadtuk a Sterbinszky-csarnokban.

A két csapat közti osztálykülönbség természetesen az esélyeket is meghatározta. Ennek ellenére bíztunk a meglepetésben, főleg miután az első percekben Szilovics Fanni, Takács Fruzsina, majd Hadnagy Fanni is betalált, és 3-0-ra elléptünk.

A félidő további 25 perce azonban nem rólunk szólt, lőttünk ugyan tizenegy gólt, 9-9-ig még tartottuk is magunkat, de a bekapott huszonöt találat még egy élvonalbeli csapat ellen is soknak számít egy játékrész alatt. Meccset nyerni ilyen mutatóval meg aztán pláne nem lehet.

Nem sikerült csökkenteni a különbséget a második félidőre fordulva sem, könnyedén szerezték a gólokat a kék-fehérek, elöl pedig néha nagyon kapkodtunk. Csak a tények kedvéért, végül 46-28-ra kaptunk ki.

Ezzel a kupakiesés mellett a Sterbinszky-csarnok hibátlan mutatója is odalett, persze a bajnoki meccseken még folytatható a jó sorozat.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések