Jenkei Dániel, 2023.05.17. | Vízilabda

Nem lehet más a cél szerdán este a Kőér utcában, mint nyerni, és kiharcolni a harmadik meccset a bronzcsatában...

Igencsak nehéz helyzetbe navigálta magát az A-Híd VasasPlaket azzal, hogy elveszítette a bronzcsata első meccsét vasárnap a Komjádiban. Ezzel ugyanis győzelmi kényszerbe kerültünk, hiszen ha a Honvéd a Kőér utcában is nyer, akkor övék a harmadik hely.

Szerdán este az idegenbeli mérkőzésen ráadásul az eltiltott Randjelovicsra nem számíthat Szlobodan Nikics, eggyel kevesebb játékosunk lesz így a keretben, ráadásul még emellett is adódtak egészségügyi problémák bizonyos játékosoknál az utóbbi napokban.

 


 

Finoman szólva sem könnyű tehát a feladat, ráadásul a Honvéd igazi ünnepélyre készül, de ne feledjük, a szezon során már tudtunk nyerni a Kőér utcában, igaz, akkor sem könnyen...

A 9-8-as Vasas-sikert mindenesetre most is abszolút aláírnánk, hiszen az azzal járna, hogy pénteken a Komjádiban dőlne el a bronzérem sorsa.

A találkozó 19 órakor kezdődik, érdemes időben érkezni, hiszen nagy az érdeklődés, a Honvéd tájékoztatása szerint a felnőtt jegyek 1500 forintba kerülnek, 14 év alatt pedig ingyenes a belépés.
 


Hirdetések