Nagy Dániel, 2023.05.12. | Kézilabda

Minden szempontból kedvezően alakultak számunkra a múlt hét végi eredmények, így ha szombat délután hazai pályán legyőzzük a DVSC-Schaeffler U19-es csapatát, bajnoki címet és feljutást ünnepelhetünk.

NB I/B, 28. forduló

Vasas SC–DVSC-Schaeffler U19
május 13., 17:00
Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnok

Kapunyitás: 15.30
Jegyárak:
- felnőtt: 2 000 Ft
- diák/nyugdíjas: 1 500 Ft
- Vasas-függő: 1000 Ft
- Vasas-függő diák/nyugdíjas: 700 Ft
(A belépőket a helyszínen lehet megvenni, készpénzes fizetési lehetőség mellett).
A találkozó előtt 16 órától a Vasas-shop is nyitva lesz.
 


Szombaton várva várt pillanat érkezik el: hazai pályán játszhatunk a bajnoki aranyéremért. Az NB I/B 28. fordulójában a DVSC-Schaeffler U19-es együttesét fogadjuk, a képlet pedig egyszerű: mivel a múlt héten idegenben két pontot gyűjtöttünk Pécsett, közben pedig a Kozármisleny otthon kikapott a Tempo gárdájától, így meglógtunk a riválisunktól, két körrel a vége előtt pedig hazai környezetben nyerhetjük meg a bajnokságot – ehhez „csak” le kell győznünk a debreceni fiatalokat.

A feladat nem lesz könnyű, hiszen a hajdúságiak utoljára április elsején kaptak ki, a 23. körben, ám mi sem panaszkodhatunk a formánkra, ötmeccses győzelmi sorozatból érkezünk meg a szombati összecsapásra.
 



MINDENKIT VÁRUNK A STERBINSZKY-CSARNOKBA! HAJRÁ, VASAS!
 

A várva várt találkozó előtt kapusunk, Zsigmond Panna nyilatkozott a honlapunknak.

„Nagyon jó mérkőzésre számítok, a Debrecen remek csapat – mondja Panna. – Gőzerővel készülünk ellenük, sok lerohanást hoznak, amikre oda kell majd figyelnünk. Ugyanúgy megyünk neki ennek a meccsnek, mint bármelyik korábbinak, ám annak természetesen örülünk, hogy a csarnokunkban harcolhatjuk ki a bajnoki címet – mindenki nagyon motivált. Számítunk a szurkolóinkra, hogy jöjjenek és buzdítsanak minket, hiszen ez mindig óriási segítség!”


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések