Jenkei Dániel, 2023.05.03. | Vízilabda

A mi szempontunkból 0-6-ról indul az OSC elleni párharc, így zsinórban háromszor kellene legyőzni őket a bajnoki fináléhoz. Az első meccs szerdán 19 órakor lesz a Nyéki-uszodában.

Maximum vasárnapig tartott az A-Híd VasasPlaket játékosai számára az Eurokupa-mámor, hiszen hétfőn Szlobodan Nikics már két kemény edzést vezényelt a csapatnak.

Ez persze teljesen rendjén van, hiszen szerdán este elkezdődik a bajnoki elődöntő, nincs idő az ünneplésre... Ráadásul az életben maradásért játszunk, hiszen az OSC ellen 0-6-ról indul a párharc, méghozzá idegenben.

 


Ez azt jelenti, hogy zsinórban háromszor kellene legyőzni Varga Dániel együttesét, ami igencsak emberes feladatnak tűnik, főleg a két alapszakaszbeli vereség után.

Persze ennyire még felesleges előre tekinteni, elsőként a szerdai meccset kell megpróbálni megnyerni, hogy utána pénteken a Komjádiban is játszhassunk egyet. 

Élő stream itt lesz majd elérhető.

 

Szlobodan Nikics, az A-Híd VasasPlaket vezetőedzője

- Óriási élmény volt az Eurokupa-győzelem, de hétfő óta már csak az OSC ellen készülünk. Egy BL-csapatról van szó, akik az utóbbi hetekben kifejezetten jó formát mutatnak, így a kellő tisztelettel állunk hozzájuk. A szezon során eddig kétszer ők voltak a jobbak, de mindkettő szoros meccs volt, ami a mi javunkra is fordulhatott volna. A terv az, hogy az eddigi tanulságokat leszűrve szerdán mi nyerjünk. Kevesebbet tudtunk pihenni, viszont a Savona elleni siker adhat egy olyan töltetet, amit az előnyünkre tudunk fordítani. Ha úgy játszunk, mint az olaszok ellen a Komjádiban, akkor az OSC ellen is lesz sanszunk.

 


Hirdetések