Jenkei Dániel, 2023.01.21. | Vízilabda

Szombat délután a Komjádiban, ezúttal vendégként játszik a listavezető FTC ellen az A-Híd VasasPlaket.

Egy héttel a Honvéd elleni kudarc és három nappal a Pécs ellen lőtt 21 gól után szombaton újabb "értékmérő" vár vízilabdacsapatunkra, hiszen a bajnoki címvédő FTC fogad minket a Komjádiban.

A zöld-fehérek az idei bajnokságban kilencből kilencet nyertek eddig, legutóbb kedden az OSC elleni derbit tudták behúzni, és bár vannak hiányzóik, egyáltalán nem mondható, hogy rossz formában lennének.
 


A mieink formája pedig nagy talány, de az biztos, hogy nagyjából komplett csapattal tudunk nekifutni a rangadónak, amelyen azért is van mit törleszteni, mert decemberben, a Magyar Kupa elődöntőjében meglehetősen simán  kikaptunk a zöld-fehérektől.

Ha prioritásokat nézünk, akkor az A-Híd VasasPlaket számára egyébként a jövő szerdai, Sabac elleni Eurokupa-negyeddöntő a legfofntosabb összecsapás, de nagyon bízunk benne, hogy a Fradi ellen is harapnak majd a mieink.

A Pécs elleni meccset követő sajtótájékoztatón Szlobodan Nikics és Sedlmayer Tamás is mondott pár gondolatot az éllovas elleni szombati derbiről.
 


Hirdetések