Jenkei Dániel, 2022.05.06. | Vízilabda

Közel öt hét szünet után szombaton újra vízben az A-Híd VasasPlaket: Szolnokon kezdődik a bronzcsata.

Máskor két szezon között telik el ennyi szünet, most az OB I-es bajnoki elődöntő és a bronzmérkőzés közé jutott ennyi pihenő, hiszen utoljára április 3-án láttuk tétmeccsen az A-Híd VasasPlaket csapatát.

Az FTC elleni elődöntőt rendezték akkor, amelyet hatalmas küzdelemben, ötméteresekkel vesztettek el a mieink.

A másik ágon az OSC a Szolnokot múlta felül, így Zsivko Gocsics együttesével játszunk a harmadik helyért, a párharc pedig két nyert meccsig tart és most szombaton 18 órakor Szolnokon kezdődik.

A tét nagy, hiszen a harmadik helyezett a BL-selejtezőben indul, míg a negyediknek az Eurokupa marad.

 

 

- Szolnok ellen mindig izgalmas és jó meccseket játszunk, elég, ha csak az idei szezon eddigi két bajnokijára gondolok. Furcsa nagyon, hogy ekkora szünet volt, de megpróbáltuk a legjobbat kihozni magunkból. Jó hangulatban van a csapat, de persze emellett kemény edzésekből sem volt hiány az utóbbi időszakban. Az első meccs kapcsán azt gondolom, hogy hazai medencében a Szolnok az esélyes, de azon leszünk, hogy meglepetést okozunk, hiszen nagyon fontos lenne győzelemmel kezdeni. Bízom benne, hogy minden külső körülmény is rendben lesz és korrekt meccset tudunk játszani velük - ezt már Szlobodan Nikics vezetőedző mondta el a szerdai edzés során.

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések