Jenkei Dániel, 2021.10.15. | Vízilabda

Három negyeden át nagyon döcögött a szekér, a hajrában azonban megnyugtató előnyre tett szert az A-Híd VasasPlaket a Szeged elleni kupanegyeddöntő első meccsén.

BENU Magyar Kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés

A-Híd VasasPlaket-Szeged 11-6 (2-2, 2-1, 3-2, 4-1)

Gólszerzőink: Brguljan D. (3), Bedő K. (3), Erdélyi B. (2), Bátori B., Vadovics V., Mezei T.


Mátéfalvy Csaba megbízott vezetőedző mellé Méhes Jenő szakosztály-igazgató ült le a péntek esti Szeged elleni kupameccsen a kispadra. Szokatlan látvány volt, noha mindketten igazán régi "bútordarabok" a Vasasnál.

A játékosaink pedig szemmel láthatóan próbáltak mindent megtenni az igencsak viszontagságos hét után, hogy megfelelő előnyt szerezzünk a Magyar Kupa-negyeddöntő első meccsén.

Ebből azonban három negyeden át csak a görcsösség látszott...

A 3/0 mint ötméteres értékesítési arány önmagáért beszélt ilyen téren, de még emellett is rengeteg helyzet kimaradt. Hátul egyébként rendben volt most is minden, a betegeskedő Mitrovicsot helyettesítő Mizsei remekül védett.

Mivel azonban elöl nem jöttek a gólok, a Szeged a záró játékrészig abszolút partiban tudott lenni velünk, elsősorban az ex-vasasos Bóbis Botondnak köszönhetően.

A hajrára aztán végre támadásban is feljavultunk: Bedő és Mezei is szépett villant például centerből, Brguljan pedig ekkor is vezér volt, ahogy az egész meccsen.

Így aztán a végére kialakult egy ötgólos különbség, ami elegendőnek tűnik a vasárnap 16.30-kor kezdődő szegedi visszavágó előtt.

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!



Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések