B.V., 2021.07.31. | Kézilabda

Július első felében még a juniorválogatottal ért el hatalmas sikert, a héten viszont már csapatunkkal közösen készült három új igazolásunk, Faragó Luca, Kajdon Blanka és Zsigmond Panna.

Az előző, NB I/B-s évadhoz hasonlóan az idén az élvonalban is fiatal kerettel szerepel női kézilabdacsapatunk. A nyáron három juniorválogatott játékos érkezett klubunkhoz, akik két héttel ezelőtt Celjében százszázalékos teljesítménnyel Európa-bajnoki címet nyertek.

 

 

Kajdon Blankát a két évvel ezelőtti tornához hasonlóan az idén is a kontinensviadal MVP-jének, azaz legértékesebb játékosának választották. A fiatal irányító előző szezonban már az NB I-ben szerepelt a Boglári Akadémia-SZISE együttesében, s 22 mérkőzésen 82 gólt szerzett.  

 

 

Faragó Luca szintén az előző évadban még az élvonalban szereplő balatonboglári együttestől érkezett a Fáy utcába. Új beállónk a szlovéniai junior Eb-n egyértelműen kezdőjátékossá nőtte ki magát a posztján.

 

 

Zsigmond Pannával az előző szezonban ellenfélként láthattuk, hiszen a szintén az NB I/B Keleti csoportjában szereplő FTC U20-as csapatának kapuját védte. Frissen igazolt kapusunk az Európa-bajnoki döntőben jutott fontos szerephez Celjében, és remek teljesítménnyel járult hozzá a magyar sikerhez.

A három új játékossal készült első videóinterjú alább megtekinthető.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések