B.V., 2021.06.03. | Röplabda

Eredeti célját elérve, bejutott az országos döntőbe, amelyben végül hatodik lett az idén nagyon fiatal kerettel felálló U21-es röplabdacsapatunk.

Nehéz szezont tudhat maga mögött U21-es röplabdacsapatunk, amely a sok nehézség ellenére is bejutott a legjobb hat közé, az országos döntőbe. Két játékost leszámítva kizárólag fiatalabb, U19-es, illetve U17-es korosztályú játékosok alkották a keretet. Együttesünknek végül az Újpesten tartott döntőben nem sikerült meglepetést okoznia, és a hatodik helyen zárt.

„Már a szezon előtt tisztában voltunk vele, hogy nem mi leszünk a legmeghatározóbb csapat, az országos döntőbe jutás volt a célunk – nyilatkozta csapatunk vezetőedzője, Halász Márta. Ha többet tudtunk volna közösen készülni, talán a negyedik ötödik hely becsúszhatott volna, ebből most így ennyit tudtunk kihozni.”

A szakvezető kiemelte, hogy a játékosai hozzáállása az egész évadban példaértékű volt.

„Mindent beleadtak a lányok, pedig előfordult, hogy csak hatan-heten tudtak ott lenni az edzésen, és mi edzők is igyekeztünk mindent megtenni. Bízom benne, hogy még egy ilyen évünk nem lesz, mert a mostani mindenkit megviselt, sokkal összeszedettebb, nyugodtabb szezont szeretnénk.”

Végeredmény:
1. Linamar-BRSE
2. UTE
3. Gödöllői RC
4. FINO Kaposvár
5. BDSE-Emericus
6. Vasas SC

Hirdetések