Jenkei Dániel, 2021.05.27. | Vízilabda

Komoly kihívás előtt áll Plézer János búcsúzó csapata.

A gyermekcsapat ötödik és a serdülőcsapat hetedik helyezése után az Országos Ifjúsági Bajnokságban is jön a végjáték.

A rendező ezúttal az UVSE és a KSI, a küzdelmekre pedig igencsak patinás helyszínen kerül sor, a Margitszigeten, a Hajós Alfréd Sportuszoda 50-es, nyitott medencéjében.

Az eseményre nézőket is várnak, természetesen védettségi kártya birtokában.

A mieink a negyeddöntőben pénteken 15 órától azzal a KSI-vel találkoznak, amely tele van stabil OB I-es játékosokkal, így igencsak fel lesz adva a lecke a vasasos fiataloknak.

Az első nap eredményétől függően szombaton és vasárnap a legjobb négy között, vagy az ötödik helyért küzdhet majd csapatunk.

 


A vezetőedző, Plézer János ezt mondta várakozásairól:

- Mindannyiunkban erős érzések vannak, hiszen nemcsak nekem, hanem sok játékosnak is ezek lesznek az utolsó meccseik a Vasasban. Tehát ez egy utolsó tánc lesz így együtt, és szeretnénk kiélvezni minden pillanatát. Jól telt az elmúlt pár hét, tényleg teher és nyomás nélkül játszhatunk majd, hiszen a nyolc közé kerüléssel a fő célunkat már elértük. Nyilván a fogadóirodáknál a KSI lenne a pénteki meccs nagy esélyese, de sokszor éltem már át ilyet a sportágban, és nem mindig úgy alakulnak az ilyen összecsapások, mint ahogy a többség várja. Én hiszek a csodákban, és amíg nem fújják le a meccset, harcolni fogunk.

 


Hirdetések