Jenkei Dániel, 2021.05.01. | Vízilabda

Magabiztos győzelemmel zárta Szentesen a szezont az A-Híd VasasPlaket. Ötödikek lettünk az OB I-ben.

OB I., 30. forduló
Metalcom Szentes-A-Híd VasasPlaket 7-16 (1-2, 3-5, 1-6, 2-3)


Gólszerzőink: Bátori B. (3), Sélley-Rauscher D. (3), Szatmári K. (2), Vadovics V. (2), Brguljan D. (2), Randjelovics Sz. (2), Bedő K., Takács B.


Ha az előző két fordulóban azt írtuk, hogy nincs igazán tét, akkor ez a szentesi szezonzáróra hatványozottan igaz volt.

Mégis bőven volt érzelem, hiszen jövőre átalakul a keret, így több játékos is a vasasos búcsúmeccsét játszotta a munka ünnepén. Erről a konkrétumok majd a következő hetekben jönnek...

A motivációt pedig láttuk: az első negyedben még kicsit akadozott a gépezet, de utána szétnyílt a meccs, a mieink pedig főleg a harmadik negyedben alkottak maradandót, de a győzelem egy percig sem forgott veszélyben.

Láttunk szép jeleneteket, külön örültünk Takács Bálint góljának, a dudaszó pillanatában pedig véget ért egy nagyon rendhagyó és hosszú szezon, amit még lesz alkalmunk elemezgetni.

Ami tény: az A-Híd VasasPlaket az OB I ötödik helyén zárt.
 

Vad Lajos vezetőedző így értékelt röviden honlapunknak a meccs után: - Egy ilyen utolsó meccsen már nagyon nehéz motiválni a játékosokat, de abszolút profi volt a társaság. Sok gólt lőttünk, keveset kaptunk, így győzelemmel zárhattuk le az idei szezon közös munkáját. Ezzel most készen vagyunk, indulunk haza.


Hirdetések