Jenkei Dániel, 2021.05.01. | Vízilabda

A 2020/21-es szezon utolsó fellépésére készül az A-Híd VasasPlaket.

Nem ez lesz minden idők legnagyobb téttel bíró vízilabdameccse, de azért Vad Lajos így is talált feladatot az A-Híd VasasPlaket idei utolsó OB I-es mérkőzésére, amelyre Szentesen kerül sor.

Nevesül azt, hogy minél kevesebb gólt kapjon a csapat, és így az alapszakasz végén ezen a téren a miénk maradjon a legjobb mutató az egész bajnokságban.

Erre azért igen jó esély van, és nem csak azért, mert Debrecenben például csak egy gólt kaptak a mieink szerdán, hanem azért is, mert jelenleg a Vasas neve mellett 208 kapott gól szerepel, míg az e tekintetben második OSC-nél 222.

 


Nem titok az sem, hogy többeknek a szombati lesz az utolsó meccsük csapatunkban, Takács Bálint számára pedig egy különösen hosszú korszak zárul le, hiszen 2005-ben mutatkozott be a Vasasban az OB I-ben, így egy tizenhat éves, teljes egészében piros-kék játékospályafutás vége jött el a szentesi találkozóval.

Beszélgettünk vele a búcsúról, utalt arra, hogy a Vasas utánpótlásában továbbra is találkozhatunk majd vele, és szóba került a mögöttünk hagyott idény is.

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések