B.V., 2021.04.05. | Jégkorong

Az U21-es és az U16-os jégkorongcsapatunk is bronzérmet ünnepelhetett az évad végén, miközben az U18-asoknak az idén a negyeddöntő jelentette a végállomást.

Véget értek a korosztályos bajnokságok, összességében kijelenthető, hogy remekül sikerül a playoff a Vasas utánpótláscsapatainak.

Az U21-es, vagyis juniorkorosztályban a negyeddöntőben söpréssel ütötték ki az akár végső győzelemre is esélyes MAC Budapest gárdáját a mieink. A legjobb négy között a DVTK Jegesmedvék alakulata következett, a végletekig kiélezett párharc döntő meccsén csak hosszabbításban, 3-2-re maradt alul Jánosi Csaba csapata. Az UTE elleni bronzcsatában viszont nem adott esélyt ellenfelének együttesünk, és 3-0-s összesítéssel győzte le a lilákat.

Az U21-es bajnokság végeredménye: 1. DVTK Jegesmedvék, 2. Ifj. Ocskay Gábor JA, 3. Vasas SC

 


Fotó: Szűcs Attila/MJSZ

 

Az U18-as, azaz ifjúsági korosztályban szintén a rájátszásban jutottak, ám annak első fordulójában (negyeddöntő) vereséget szenvedett Nagy László alakulata, a Debreceni HK 2-0-s összesítéssel lépett tovább.

Az U16-osok, vagyis a serdülők között újabb nagy Vasas-menetelésnek örülhettünk. Hoffman Attila csapata a negyeddöntőben fölényesen lépett tovább a Debrecennel szemben, az elődöntőben nem bírtak az Újpesttel, így következett az újabb bronzcsata. A két nyert mérkőzésig tartó párharcot a MAC kezdte győzelemmel, ám csapatunk előbb idegenbeli sikerével egyenlített, majd hazai 6-1-gyel megszerezte a dobogós helyezést.

Az U16-os bajnokság végeredménye: 1. Ifj. Ocskay Gábor JA, 2. UTE. 3. Vasas SC

 


Hirdetések