Jenkei Dániel, 2021.03.31. | Vízilabda

Kovács Róbert csapata bravúrt hajtott végre, az idősebbek viszont nem bírtak az UVSE-vel a kiemelt korosztályos bajnokságokban.

Országos Ifjúsági Bajnokság, Középszakasz 5. forduló

UVSE-Vasas SC 15-8 (3-0, 4-2, 3-3, 5-3)

Gólszerzőink: Práczky Balázs (2), Sipos Botond, Magyar Bence, Szeibert Barnabás, Gálóczi Péter, Mókus Bálint, Szilágyi Erik

Plézer János, vezetőedző: - Önbizalomtól duzzadó, stabil OB I-es játékosokkal felálló, nagyon komoly játékerőt képviselő ellenféllel játszottunk. A magunk részéről egy jó gyakorlásnak szántam a meccset, és alapvetően pozitív érzéseim vannak. Bizonyos szituációkban viszonylag komoly ellenállást tudtunk kifejteni.


Országos Serdülő Bajnokság, Középszakasz 5. forduló

UVSE-Vasas SC 19-7 (7-1, 3-2, 2-2, 7-2)

Gólszerzőink: Szűcs Lajos Levente (2), Fehér Gergely, Peőcz Ádám, Ragács Benedek, Kölcze Norbert, Kedves Benedek

Homonnai Dániel, vezetőedző: - Az UVSE más fordulatszámon kezdett, mint mi, nekünk nagyjából egy negyedbe tellett, mire észrevettük, hogy serdülő országos meccsen vagyunk…Onnan már nehéz volt felpörögni, a végére pedig a játékosok kicsit el is engedték az egészet. Emiatt nagyon szomorú vagyok, de azon vagyok én is, hogy rendet tegyünk a fejekben, és bízom benne, hogy a játékosok is elgondolkoznak azon, hogy mitől lehetnénk jobbak. Most már csak a következő meccs számít.


Országos Gyermek Bajnokság, Középszakasz 5. forduló

UVSE-Vasas SC 8-15 (2-6, 4-2, 2-2, 0-5)

Gólszerzőink: Pleva János (4), Tóth Martin Zétény (3), Básity Milán (3), Deák Levente Török Dávid, Bebők Bence, Vadas Dániel, Ihász Patrik

Kovács Róbert, vezetőedző: - Nagyon büszke vagyok a csapatra, szinte hibátlanul meg tudtuk valósítani, amit elképzeltünk. Ehhez kellettek jó egyéni teljesítmények, akár a kapusoktól, akár a mezőnyben egy-egy gólerős játékostól, de a mezőnymunkát is ide sorolnám. Nagy dolog, hogy egy UVSE-t az első perctől koncentrálva ilyen arányban meg tudtunk verni. Ezúton is jobbulást Korényi Balázs UVSE-edzőnek!


Hirdetések