Jenkei Dániel, 2021.03.09. | Röplabda

A 2020-as évben a vírus miatt elmaradt a hagyományos iskolai röplabda-háziverseny, idén február végén azonban fokozott óvintézkedések mellett újra sor kerülhetett rá a Folyondár utcában. Fotógalériával jövünk!

Az edzők elmondása szerint a gyerekek már nagyon várták, hogy újra megtöltsék a Vasas-csarnokot, a vírushelyzet miatt azonban csak a Kerék és a Váradi iskolában tud működni az iskolai program jelenleg, ezért a vasasos utánpótlás csapatokkal kiegészülve zajlott a 2021-es viadal.

Szijjártó Csilla, Deák Ferenc, Pék-Tormási Orsolya, Fazekas Szilvia, Répászki Marianna és Molnár Dániel edzők csoportjai csatlakoztak, így összesen 4 kategóriában 119 röplabdázó lépett parkettre. Időben eltolva, hiszen szigorú létszámkorlát vonatkozott erre az eseményre is.

A manó kategóriában a legkisebbek mérhették össze tudásukat, ahol a Kerék iskola négy, a Váradi iskola egy csapattal vett részt.

A szupermini kategóriában Szijjártó Csilla az előkészítős csoportjából állított össze két csapatot, akik Deák Ferenc és Pék-Tormási Orsolya U11-es csapataival mérhették össze tudásukat.

A mini kategóriában a Váradi iskola Deák Ferenc és Fazekas Szilvia U13-as csapataival mérhette össze tudását.

6-6 elleni kategóriában Molnár Dániel csapata a Kerék iskola és Répászki Marianna három tanfolyamos csoportja ellen versenyzett.

A 4 kategóriában összesen 33 mérkőzésre került sor. Minden mérkőzésen szoros eredmény született, látványos labdamenetek zajlottak.

Magyarné Karácsonyi Júlia főszervező is megerősítette, hogy a verseny a kitűzött célját elérte, a lányok küzdelmes mérkőzéseket játszottak, jól érezték magukat, és az edzők is elégedettek lehettek a látott teljesítménnyel.


A manó kategória győztese: Kerék iskola

A szupermini kategória győztese: U11-es korosztály 2. csapata

A mini kategória győztese: U13-as korosztály 1. csapata

A 6-6 elleni kategória győztese: Molnár Dániel tanfolyamos csoportja


Hirdetések