B.V., 2021.03.06. | Kézilabda

A negyedik helyen álló Kispest NKK-Vajk együtteséhez látogat a női NB I/B-ben eddig hibátlanul menetelő kézilabdacsapatunk. A találkozó előtt szélsőnket, Szatmári Melindát kérdeztük.

A múlt héten újabb magabiztos sikert aratott együttesünk az NB I/B Keleti csoportjában, a Gödi SE tizenhárom gólos legyőzése után, tizenkét mérkőzés után is őrzi százszázalékos mérlegét együttesünk.

Vasárnap igazi rangadóra készülnek a lányok, a Kispest NNK-Vajk otthonában lépnek pályára. Az ősszel hazai környezetben 31-18-ra a mieink nyertek, de kár lenne abból az összecsapásból kiindulni, a kispestiek azóta győztek a második helyezett egri Eszterházy SC otthonában is, azaz vitán felül áll: az esetükben a csoport egyik legerősebb csapatáról van szó.

 

„Kiélezett és fordulatos meccsre számítok – mondta balszélsőnk, Szatmári Melinda. A legfontosabb, hogy továbbra is mérkőzésről mérkőzésre haladjunk. Úgy gondolom, a csapategységünk nagyon rendben van, de mindenképpen keményebben kell védekeznünk, támadásban pedig minél kevesebb technikai hibával játszanunk. Ha magabiztosan és koncentráltan lépünk pályára, akkor két ponttal térhetünk haza, és tovább roboghatunk a kitűzött célunk felé.”

A vasárnapi, idegenbeli mérkőzést természetesen a jelenlegi járványügyi szabályoknak megfelelően zárt kapuk mögött rendezik meg a Soroksári Sportcsarnokban. Az összecsapást a hazai klub a Facebook-oldalán közvetíti, kezdés 18 órakor.


Hirdetések