Jenkei Dániel, 2021.03.01. | Vízilabda

A serdülő – és a gyermekcsapatunk szép győzelmekkel avatta fel a szegedi uszodát hétvégén, az ifik kapcsán viszont maradhatott hiányérzetünk.

Országos Ifjúsági Bajnokság, középszakasz, 3. forduló

Szeged-Vasas SC 20-19 (3-6, 3-2, 2-2, 6-4, ötméteresek után: 6-5)

Gólszerzőink: Sipos Balázs (7), Dávid Zoltán (4), Szeibert Barnabás (3), Magyar Bence (2), Práczky Balázs (2), Mókus Bálint


Plézer János, vezetőedző: - Elemzés helyett egy kicsit filozofikus gondolatmenettel kezdeném: az élet zajlik, az ember veszít el dolgokat, amiknek a hiányára akkor jön rá igazából, amikor már nincsenek. A mi esetünkben szeretném visszatekerni az időt a január végi edzéseinkre, de persze ezt nem lehet. Most azt kapjuk vissza a sporttól, amilyen munkát azóta beletettünk a vízilabdába. Nyilvánvaló, hogy hullámvölgyben vagyunk, egyszer már sikerült egy hasonlóból kilábalnunk a szezon elején, leülünk beszélgetni ma, és szeretném, ha most is sikerülne rendezni a sorokat.


Országos Serdülő Bajnokság, középszakasz, 3. forduló

Szeged-Vasas SC 10-16 (3-3, 2-3, 2-5, 3-5)

Gólszerzőink: Kedves Benedek (5), Herczeg Gergő (4), Tasi Dominik (3), Peőcz Ádám (2), Fehér Gergely, Kósi Kelly,


Homonnai Dániel, vezetőedző: - Nagyon szép környezetben, új Tiszavirág Sportuszodában játszhattunk, ami már önmagában élmény volt. Ahogy előrevetítettem, sok mindenen változtattunk az előző hetekhez képest, egyszerűbb játékot kértem a srácoktól, és úgy tűnik, ez bejött. A győzelmünk a csapatjátéknak köszönhető, de Kedves Benedeket külön is kiemelném, hiszen nemcsak eredményes volt, hanem védekezésben is extrát nyújtott. Régóta vártuk, hogy ezt kihozza magából. Nagyon kellett a lelkeknek ez a győzelem, remélem, erőt merítenek a játékosaim belőle. Vasárnap megpróbáljuk a KSI-t is megszorongatni.


Országos Gyermek Bajnokság, középszakasz, 3. forduló

Szeged-Vasas SC 6-17 (3-5, 0-3, 1-3, 2-6)

Gólszerzőink: Tóth Martin Zétény (4), Kovács Bence (3), Básity Milán (3), Schnitchen Advaita (3) Vadas Dániel (2), Aggod Péter, Bebők Bence


Kovács Róbert, vezetőedző: - Őszintén szólva nehezebb meccsre számítottam, de mind a játékkal, mind az eredménnyel nagyon elégedett vagyok. A korai kelés és a hosszú utazás ellenére jól kezdtünk, utána pedig végig a kezünkben tartottuk a meccset, amihez gratulálok minden játékosomnak. Hétvégén egy sokkal nehezebb feladat következik, de megpróbálunk újra borsot törni a KSI orra alá.


Hirdetések