B.V., 2021.02.26. | Kézilabda

Szombat este a Gödi SE együttese látogat a Sterbinszky-csarnokba a női kézilabda NB I/B-ben. A találkozóról átlövőnket, Nagy Zsuzsannát kérdeztük.

Két hét után lép pályára az NB I/B Keleti csoportjában női kézilabdacsapatunk. Az elmaradt Dunakeszi elleni találkozót követően a tizenkettedik helyen álló Gödi SE érkezik a Sterbinszky-csarnokba.

Emlékeztetőül az első tavaszi bajnokin 31-21-re győztük le a Kecskemétet, vagyis a nyitány jól sikerült. Hasonló folytatásban bízik átlövőnk, Nagy Zsuzsanna is.

„Úgy látom, hogy mindenki nagyon motivált. Tisztában vagyunk vele, hogy a tavasszal új bajnokság kezdődött, és az összes ellenfelet újra le kell győznünk. Továbbra is csak a következő lépcsőfokra koncentrálunk nem nézegetünk előre.”

 

 

Az őszi szezonban, december 16-án idegenben játszottunk a gödiekkel, az a találkozó 42-26-os Vasas-győzelemmel zárult.

„A járványhelyzet miatt továbbra is elég kiszámíthatatlan a bajnokság, egyáltalán nem biztos, hogy minden ugyanúgy alakul, mint az ősszel. Nekünk a gyorsaság, illetve a kemény védekezés a két nagy fegyverünk, ezek nélkül egyetlen mérkőzést sem tudnánk megnyerni. Ezért szükség lesz rájuk szombaton is.”

Természetesen a szombaton 18 órakor kezdődő mérkőzésünk is zárt kapus, de Youtube-csatornánkon élőben közvetítjük. A sajtó munkatársainak jelentkezését a sajto@vasassc.hu címen várjuk, az előzetes regisztráció minden esetben kötelező! 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések