B.V., 2021.02.13. | Kézilabda

Tízgólos sikerrel indította női kézilabdacsapatunk az NB I/B Keleti csoportjának tavaszi idényét; Penszki Gergely együttese 31-21-re múlta felül a Kecskeméti NKSE alakulatát.

NB I/B Keleti csoport, 12. forduló

Vasas SC-Kecskeméti NKSE 31-21 (13-6)
Vasas SC: Kántor K. – Tóth M. 6, Szilovics F. 3, Cifra A., Hadnagy F. 2, Speth E. 2, Imrei R. 3. Cserék: Vereszky N. (kapus), Ivanics D. 5, Ács B. 3, Soltész B. 3, Kovács N. 1, Nagy Zs. 1, Pénzes L. 1, Szatmári M., Takács F. 1. Vezetőedző: Penszki Gergely.
Kiállítások: 10, ill. 10 perc
Hétméteresek: 2/2, ill. 6/4

www.chattimes.me


Az első tavaszi mérkőzésére készült női kézilabdacsapatunk az NB I/B Keleti csoportjában. A 10/10-es őszi mérleg után a Kecskeméti NKSE együttese érkezett a Sterbinszky-csarnokba. A találkozó előtt vezetőedzőnk, Penszki Gergely hangsúlyozta, hogy hiába a hibátlan mutató, a nulláról indul a társaság, a bajnokság hátralévő részében is csak a következő feladatra szeretne koncentrálni.

Az összecsapás nem indult könnyen, a mieink támadásban pontatlanul játszottak, sok ziccer maradt ki, a 15. percben 4-6 állt az eredményjelzőn. Az időkérésünk után viszont beindult a gépezet: a félidőig már nem kapott gólt Kántor Kamilla, miközben kilencgólos szériát hozott össze a társaság (13-6).

 

 

A szünet után már egy pillanatig sem forgott veszélyben a siker, a csapat bár nem játszott hibátlanul, de kézben tartotta a találkozót, valamelyest még növelte is előnyét, s végül 31-21-gyel megszerezte az első tavaszi győzelmét, ezzel megőrizte százszázalékos mérlegét.

Így látta vezetőedzőnk, Penszki Gergely:

„Kicsit elizgultuk a mérkőzés elejét, de utána 4-6-os állásnál az időkérés után teljesen megfordult a játék képe. Nagyon jól összeállt a védekezésünk, a lányok sokkal jobban odafigyeltek a helyzetkihasználásra, és kézben tartották a meccset."

Legközelebb február 20-án, szombaton a VS Dunakeszi otthonában lép pályára együttesünk.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések